marți, 28 iunie 2011

De cata Hoodia Gordonii am nevoie?

Daca te-ai decis sa apelezi la un supliment alimentar cu Hoodia Gordonii pentru reducerea poftei de mancare este necesar sa ai in vedere la alegerea suplimentului doua importante aspecte:
  1. calitatea (puritatea) extrasului de Hoodia Gordonii incorporat de suplimentul alimentar vizat
  2. cantitatea de Hoodia Gordonii in  doza zilnica in  care se administreaza respectivul supliment alimentr.

Calitatea extrasului de Hoodia Goordonii.

Este de notorietate faptul ca Hoodia Gordonii este recunoscut in intreaga lume drept cel mai puternic si nepericulos inhibitor natural al poftei de mancare; cum aceasta planta "nu creste pe toate drumurile" este de inteles ca sunt si producatori de suplimente alimentare cu Hoodia care, pentru castiguri mai rapide, "umbla" la puritatea extrasului de Hoodia Gordonii.
Cauta deci un producator cu notiorietate atunci cand alegi un supliment alimentar cu Hodiia; altfel vei plati aceiasi bani pentru efecte mai slabe sau foarte slabe.

Cantitatea de Hoodia Gordonii continuta in doza zilnica. (De cata Hoodia Gordonii am nevoie?)

Nu este suficient ca un supliment alimentar sa contina hoodia gordonii ci este nevoie si de o cantitate optima pentru extrasul de Hoodia Gordonii.
Sunt studii care sustin ca o doza zilnica de 500 mg ofera cele mai bune rezultatea in controlul apetitului (reducerea poftei de mancare); Prin urmare, doza zilnica recomandata pentru suplimentul ales ar trebui sa contina 400 - 600 mg de Hodia Gordonii de calitate pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.

In cazul in care cantitatea de Hodia Gordonii este mai mica de 400 mg in doza zilnica, verifica daca respectivul supliment incorporeaza si alte plante, ingrediente naturale care au proprietati de reducerea poftei de mancare, efecte ce s-ar putea cumula cu cele generate de hoodia gordonii pentru un rezultat optim in controlul apetitului.

Recomandari pentru Slabit:

Doua suplimente alimentare care incorporeaza si Hoodia Gordonii si dau cele mai bune rezultate in cura de slabire sunt:
  • Capsulele DIETO
  • Slim&Fit - reduce pofta de mancare si accelereaza metabolismul (mananci mai putin si slabesti eficient; te ingrijesti de un program regulat de miscare usoara si arzi grasime ca si cum ai face exercitii fizice epuizante) detalii si comanda Slim&Fit 

Daca ai intrebari sau vrei sa-ti exprimi pareri in legatura cu Hoodia Gordonii sau cele doua suplimente alimentare cu Hoodia pe care le recomandam (DIETO si Slim&Fit) te asteptam cu comentarii! Vei primi raspunsuri neintarziat!

Succes la slabit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai accesate sfaturi de slabit