marți, 28 iunie 2011

Cum aleg suplimente cu ceai verde pentru slabit

Ceaiul verde este recomandat ca adjuvant in cura de slabire pentru faptul ca imbunatateste eficient modul in care este folosita grasimea in organism (atat la nivel hepatic cat si la nivel muscular) dar si pentru ca cresterea tonusului (te ajuta sa ai o viata mai activa chiar daca ai redus aportul caloric cu care te-ai obisnuit)

Aceste beneficii, aratate mai sus, sunt demonstrate de studii stiintifice de incredere si se traduc in practica prin:
  • o eliminare mai buna a grasimilor in timpul procesului de digestie (asimilarea grasimilor este redusa)
  • utilizarea excesului adiopos (depopzitelor de grasime) pentru obtinerea de energie
  • dorinta pentru o viata mai activa (tonus si energizare)
Cei mai multi specialisti recomanda, pentru o eficienta mai mare in cura de slabire, extractul de ceai verde in locul preparatului clasic de ceai verde.

Este bine de stiut si ca de cele mai multe ori, suplimentele alimentare pentru slabit ce contin extract de ceai verde incorporeaza in formula lor si alte ingrediente ce actioneaza benefic pentru stimularea procesului de slabire.

Cum alegi un supliment alimentar cu extract de ceai verde?

Cand alegi un supliment cu ceai verde, pentru a profita cat mai bine de beneficiile ceaiului verde in cura de slabire, asigura-te ca suplimentul alimentar ales contine intre 300 si 700 mg de extract de ceai verde.
In cazul in care continutul de cea verde este la limita inferioara, verifica daca formula suplimentului alimentar respectiv include si alte elemente care conlucreaza cu ceaiul verde la energizare, pentru mai mult tonus si un nivel mai mare de accelerare a metabolismului.

Suplimente alimentare cu extract de ceai verde recomandate (probabil cele mai bune suplimente cu ceai verde de pe piata noastra)
Iata cele mai eficace doua formule cu extract de ceai verde pe care vi le recomandam cu toata incerederea (nu neaparat in aceasta ordine)

  1. DIETO - 300 mg extract ceai verde in doza zilnica recomandata pentu DIETO (completate pentru mai bune rezultate in energizare si tonifiere de extractul de guarana); afla mai multe despre DIETO capsule pentru slabit
  2. Slim&Fit - 600 - 900 mg extract de ceai verde in doza zilnica recomandata pentru Slim&Fit
    Slim&Fit reduce pofta de mancare (slabesti mancand mai putin fara sa ai probleme cu foamea) si accelereaza metabolismul suficient de mult incat cu un program usor de miscare sa arzi la fel de mult din excesul de grasime ca si cand ai face exercitii fizice epuizante - - detalii si comanda Slim&Fit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai accesate sfaturi de slabit